Armação de Pêra (Algarve), Portugal

Hotel Holiday Inn ****

11-daagse vliegreis
maandag 29 maart t/m donderdag 8 april 2021

Vitaal

Vitaal

1.695,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Het Zuid-Portugese kustgebied is mede vanwege het klimaat een heerlijke vakantiebestemming. Aan deze kust ligt Armação de Pêra met z’n prachtige lange zandstrand en bijzondere ‘gouden’ rotsformaties. Op loopafstand van het hotel kunt u een strandwandeling maken, relaxen op een terrasje of de oude wijk met typisch Portugese winkeltjes en de overdekte markt bezoeken. De centrale locatie is daarbij ideaal voor niet te lange excursies. Wij maken tijdens ons verblijf twee dagtochten per bus. Allereerst gaan we naar het westen van de Algarve. We stoppen in Lagos om deze mooie plaats te verkennen en het uitzichtpunt Ponte da Piedade te bezoeken. Het eindpunt van deze excursie is Cabo de São Vicente, de uiterste zuidwestpunt van Europa, met spectaculaire uitzichten over zee. De andere dagtocht gaat naar de hoofdstad van de Algarve, Faro, met een historische binnenstad, een kathedraal en verschillende musea. We combineren deze dag met een bezoek aan het kerkje van Almancil, Igreja de São Lourenço, dat versierd is met Azulejos (karakteristieke wandtegels). Tevens schepen we op een zonnige dag in voor een boottocht door de lagune Ria Formosa, een uniek en waterrijk natuurgebied. We lunchen in een restaurant op het kleinschalige eiland Ilha do Farol, waar we in alle rust kunnen genieten en wandelen. Uw reisleiding zal aanvullende voorstellen doen voor facultatieve excursies, want u kunt aan de Algarve heerlijk luieren, maar er is ook meer dan genoeg te doen.

Hotel & omgeving

**** Hotel Holiday Inn

Hotel Holiday Inn is al sinds 1992 een van de meest geliefde bestemmingen uit ons reisprogramma en voor velen zelfs reden om hier jaarlijks terug te keren. Het hotel (met lift) ligt direct aan zee. De lounges en het restaurant bieden een adembenemend uitzicht over het strand, de zee en rotsen. Het hotel heeft een buitenzwembad. De hotelkamers beschikken over verwarming/airco, telefoon, tv, kluisje, badkamer met föhn, toilet, douche-in-bad (zeezijde) of douche (landzijde). De kamers aan de zeezijde hebben tevens een balkon.

Prijzen

Reissom
€ 1.695,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 110,-
2-pk Zeezijde € 150,-
2-pk Zeezijde alleengebruik € 305,-

Inbegrepen
• vliegreis Faro v.v.
• luchthavenbelastingen/ brandstofheffingen
• bustransfer v.v.
• halfpensionverzorging
• 2x busexcursies
• boottocht incl. lunch

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer
Per Transavia vliegt u in de namiddag van Rotterdam The Hague Airport in ca. 3 uur rechtstreeks naar Faro. Aansluitend bus transfer van ca. een half uur naar uw hotel.