Armação de Pêra (Algarve), Portugal

Hotel Holiday Inn ****

11-daagse vliegreis 
woensdag 23 december 2020 t/m zaterdag 2 januari 2021

Vitaal

Vitaal

1.985,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden
Ondanks het feit dat de zon aan de Portugese zuidkust op de ‘winterstand’ staat, is het in Armação de Pêra deze periode prettig toeven met gemiddeld vijf zonuren per dag! De feestdagen zullen beslist anders verlopen dan u gewend bent. Praktisch elke dag kunt u ’s middags genieten van ‘tea en cakes’ in de bar. De diners (deels in buffetvorm) hebben een feestelijk karakter en zijn op sommige dagen avondvullend. Op 1e kerstdag wordt tijdens een galadiner zelfs de kerstman verwacht en rond de jaarwisseling heeft het hotel tal van verrassingen in petto. Op een heldere dag maken we een prachtige bustocht naar Monchique. Dit plaatsje ligt ongeveer vijftien kilometer landinwaarts, hoog in de bergen boven de Algarve. Het dorpje kenmerkt zich door straatjes met kleine steentjes die zich omhoog slingeren richting de berg en veel 18e- en 19e-eeuwse huizen. Het centrale plein is erg sfeervol met zijn fonteinen en bloemperken. Daarnaast reizen we per bus naar Oost-Algarve met aansluitend een bezoek aan het Spaanse Ayamonte, fraai gelegen aan de monding van de Río Guadiana. Rond de lunch rijden we weer Portugal in en brengen we een bezoek aan Vila Real de Santo António om daar de grootste kerststal met maar liefst 4000 figuren te bezichtigen. Op een zonnige dag maken we een mooie boottocht van Vilamoura naar Albufeira. Uw reisleiding zal u verdere (facultatieve) suggesties doen, zodat u de vakantie op uw manier kunt beleven.

Hotel & omgeving

**** Hotel Holiday Inn
Dit hotel is al sinds 1992 een van de meest geliefde locaties uit ons reisprogramma en voor velen zelfs reden om hier jaarlijks terug te keren. Het hotel (met lift) ligt direct aan zee en beschikt over een buiten-zwembad. De lounges en het restaurant bieden een panoramisch uitzicht over het strand, de zee en rotsen. Op loopafstand van het hotel kunt u een strandwandeling maken, relaxen op een terrasje of de oude wijk met typisch Portugese winkeltjes en de overdekte markt bezoeken. De hotelkamers hebben verwarming/airco, telefoon, tv, kluisje, badkamer met föhn, toilet, douche-in-bad (zeezijde) of douche (landzijde). De kamers aan de zeezijde hebben tevens een balkon.

Prijzen

Reissom
€ 1.985,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 115,-
2-pk Zeezijde € 115,-
2-pk Zeezijde alleengebruik € 270,-

Inbegrepen
• vliegreis Faro v.v.
• luchthavenbelastingen/ brandstofheffingen
• bustransfer v.v.
• halfpensionverzorging
• 2x bus (dag)excursies met Nederlandse gids
• boottocht incl. vervoer
• tijdens kerst en nieuwjaar galadiners en vele extra’s

Niet inbegrepen
• lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer
Per Transavia vliegt u in de namiddag van Rotterdam The Hague Airport in ca. 3 uur rechtstreeks naar Faro. Aansluitend bus transfer van ca. een half uur naar uw hotel.

1.985,00