Armação de Pêra (Algarve), Portugal

Hotel Holiday Inn ****

11-daagse vliegreis 
woensdag 23 december 2020 t/m zaterdag 2 januari 2021

Rustig

Rustig

1.995,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden
Ondanks het feit dat de zon aan de Portugese zuidkust op de ‘winterstand’ staat, is het in Armação de Pêra deze periode goed toeven met gemiddeld vijf zonuren per dag! De feestdagen zullen beslist anders verlopen dan u gewend bent. Praktisch elke dag kunt u ’s middags genieten van ‘tea en cakes’ in de bar. De diners (deels in buffetvorm) hebben een feestelijk karakter en zijn op sommige dagen avondvullend. Op 1e kerstdag wordt tijdens een galadiner zelfs de kerstman verwacht en rond de jaarwisseling heeft het hotel tal van verrassingen in petto. Bij de reis inbegrepen is een dagtocht per bus naar de hoofdstad van de Algarve, Faro, met een historische binnenstad, een kathedraal en verschillende musea. We combineren dit bezoek met een koffiestop in het witte bergdorpje Querença en nemen een kijkje bij een olijfplantage. Daarnaast staat een bustocht naar Oost-Al-garve op het programma met aansluitend een bezoek aan het Spaanse Ayamonte, fraai gelegen aan de monding van de Río Guadiana. Rond de lunch rijden we Portugal weer in en brengen we een bezoek aan Vila Real de Santo António om daar de grootste kerststal met maar liefst 4000 figuren te bezichtigen. Voorts bezoeken wij de weekmarkt in Loulé (met lunch) en brengen een bezoek aan het kerkje van Almancil, dat versierd is met karakteristieke wandtegels. Uw reisleiding zal verdere suggesties doen voor (facultatieve) excursies, zodat u de vakantie naar úw wensen in kunt vullen.

Hotel & omgeving

**** Hotel Holiday Inn
Dit hotel is al sinds 1992 een van de meest geliefde locaties uit ons reisprogramma en voor velen zelfs reden om hier jaarlijks terug te keren. Het hotel (met lift) ligt direct aan zee en beschikt over een buitenzwembad. De lounges en het restaurant bieden een panoramisch uitzicht over het strand, de zee en rotsen. Op loopafstand van het hotel kunt u een strandwandeling maken, relaxen op een terrasje of de oude wijk met typisch Portugese winkeltjes en de overdekte markt bezoeken. De hotelkamers hebben verwarming/airco, telefoon, tv, kluisje, badkamer met föhn, toilet, douche-in-bad (zeezijde) of douche (landzijde). De kamers aan de zeezijde hebben tevens een balkon.

Prijzen

Reissom
€ 1.995,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 115,-
2-pk Zeezijde € 115,-
2-pk Zeezijde alleengebruik € 270,-

Inbegrepen
• vliegreis Faro v.v.
• luchthavenbelastingen/ brandstofheffingen
• bustransfer v.v.
• halfpensionverzorging
• 3x bus (dag)excursies met Nederlandse gids
• 1x lunch
• tijdens kerst en nieuwjaar galadiners en vele extra’s

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer
Per Transavia vliegt u in de namiddag van Rotterdam The Hague Airport in ca. 3 uur rechtstreeks naar Faro. Aansluitend bus transfer van ca. een half uur naar uw hotel.

1.995,00