Amersfoort, Utrecht

**** Berghotel Amersfoort

8-daagse kerstreis
vr 20 dec t/m vr 27 dec

Rustig

1.680,00

Dagprogramma

Programma
Op de welkomstdag krijgt u na de lunch een korte toelichting op de geschiedenis van het hotel dat naast een landhuis ook een kuurhotel is geweest. Hoewel Amersfoort op zich al een hele sfeervolle stad is, trekken we er de komende dagen ook op uit naar andere plaatsen. Zo bezoeken we in Spakenburg de weekmarkt en het museum tegenover de eeuwenoude scheepswerf. Binnen worden het historische boerenleven, de visserij en oude ambachten met een prachtige collectie klederdracht getoond. We zullen er lunchen in het museumcafé. Een dag later bezichtigen we Paleis Soestdijk. U ziet historische stijlkamers en enkele privévertrekken van de monarchie. De lunch wordt geserveerd in de Oranjerie. Dezelfde avond geeft de begaafde pianist Vital Stahievitch een recital in ons hotel. Omdat we ons nabij de Veluwe bevinden, maken we tevens een wintertocht naar Het Aardhuis waarbij we uitleg krijgen over de geschiedenis, de natuur en de betrokkenheid van het koninklijk huis. Op kerstavond bieden we u de gelegenheid optioneel het betoverende Zwanenmeer ballet bij te wonen in theater De Flint in Amersfoort. 25 december staat het gezellige Kerstival in Utrecht op het programma. Helemaal in de sfeer schuiven we bij terugkeer in het hotel aan voor het viergangenkerstdiner. Om ook tweede kerstdag goed door te brengen zal uw reisleider facultatieve excursies voorstellen in Amersfoort. We besluiten de week met een gezamenlijk, feestelijk diner.

Hotel & omgeving

**** Berghotel Amersfoort
Het Best Western Plus Berghotel Amersfoort was voorheen een landhuis. Ouderwetse service staat hier hoog in het vaandel. Het ligt midden in het hart van Amersfoort, vlakbij het pittoreske centrum met haar middeleeuwse straten en pleinen. De menukaart is zeer gevarieerd en gebaseerd op verse, seizoensgebonden ingrediënten. In de bar kunt u desgewenst nog een afzakkertje nemen. De deluxe kamers zijn modern ingericht en beschikken over een flatscreen-tv, koffie-/theefaciliteiten, bureau, kluisje, gratis wifi en een zeer comfortabele badkamer met inloopdouche met beugel. De kamers zijn goed te bereiken met de lift.

Prijzen

Reissom
€ 1.680,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 115,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• glaasje wijn bij het diner
• lunchpakket terugreis
• omschreven programma (excl. voorstelling)
• entreegelden

Optioneel
Charkov Het Zwanenmeer 24 december € 37,50

We boeken graag een extra overnachting als u aansluitend een nieuwjaarsreis wilt maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.