Abtenau, Oostenrijk

**** Hotel Moisl

10-daagse reis
ma 23 augustus t/m wo 1 september

senior-reis-rustig

2.035,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Om de heenreis comfortabeler te maken, is er een overnachting in Zuid-Duitsland, om de volgende ochtend onze weg naar Oostenrijk te vervolgen. Na een dagje bijkomen is er de volgende dag tijd om het dorp te verkennen. Verder maken we een panoramische rit naar de op 1300 meter hoogte gelegen Salzburger Postalm, waarna we via de Mautstrasse over de oude Postweg komen. Het gehele natuurgebied is beschermd. Onderweg kunnen we een kaasboerderij bezoeken en er is dan zeker tijd om de smakelijke proef op de som nemen! Ook een rit rond het enorme Dachstein gebied, langs de rivier de Lammer, mag in deze reis niet ontbreken. U bezoekt de kledingfabriek van de firma Lodewalker, waar de werknemers nog traditioneel met wol werken. De ‘Schladminger Loden’ is een verdikte stof die optimale bescherming biedt tegen kou, regen en wind. Via Schladming en Radstadt gaat de rit terug naar het hotel. Na een rustdag maken we met onze bus een mooie rondrit langs het merengebied de Salzkammergut. Fabelachtige meren worden afgewisseld door pittoreske dorpjes, zoals bijvoorbeeld St. Wolfgang. ‘s Middags maken wij een mooie rondvaart over de Wolfgangsee. Tevens nemen we plaats in een huifkar voor een rustige rit door het gebied met een tussenstop voor een drankje en een versnapering. Tussen alle uitzichten en excursies door is voldoende tijd ingeruimd voor optionele uitjes, waartoe de reisbegeleiding suggesties doet.

Hotel & omgeving

**** Hotel Moisl
Het sfeervolle dorp Abtenau weet zich omringd door hoge bergen en is mede hierdoor zeer fotogeniek. U vindt er gezellige winkels en terrasjes en middenin het centrum van het stadje ligt onze stijlvolle accommodatie: Hotel Moisl. Het beschikt over een authentiek restaurant, een bar, receptie met gratis internethoek, lift en een fraai wellnesscentrum met overdekt zwembad. Alle kamers hebben een minibar, radio, telefoon en satelliet-tv. De mooie badkamers zijn voorzien van een douche, toilet en föhn

Prijzen

Reissom
€ 2.035,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
1-persoonskamer € 195,-
2-pk alleengebruik € 250,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• overnachting incl. diner heen- & terugweg
• halfpensionverzorging
• afscheidsdiner terugreis
• busexcursies
• huifkartocht
• boottoch

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes + entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en naar Zeddam gebracht. Hier stapt u na de koffie over op de bus naar het Abtenau met onderweg een overnachting. De terugreis verloopt op vergelijkbare wijze.

2.035,00