Senior vakantie plan

Al ruim 50 jaar organiseert Senior Vakantie Plan vakantiereizen speciaal afgestemd op senioren. De reizen worden nauwkeurig en deskundig voorbereid zodat u van een onbekommerde vakantie kunt genieten in goed gezelschap. Het reisprogramma bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod aan bus- en vliegreizen in Nederland en Europa.

Onze speerpunten:

  • Tot in de puntjes voorbereid: we kiezen voor kwaliteit tijdens de reis en verzorgen graag (privé) vervoer vanaf uw voordeur.
  • Reisleiding met een verpleegkundige achtergrond: u kunt altijd terugvallen op de deskundige begeleiding.
  • U kunt kiezen uit verschillende reisniveaus: u reist met gelijkgestemde reisgenoten met een vergelijkbare
    conditie.
  • U gaat op reis met leeftijdgenoten: het reisgezelschap bestaat uit minimaal 15 en maximaal 30 personen.
  • Er is veel aandacht voor uw persoonlijke wensen: u profiteert van de gezelligheid van de groep, maar heeft ook veel individuele vrijheid.

Reiscategorieën

Senior Vakantie Plan heeft een systeem ontwikkeld waarbij reizigers een vakantiereis kunnen uitkiezen waarbij de deelnemers min of meer dezelfde verwachtingen hebben over de uitvoering van de reis. De reizen zijn daarom ingedeeld in categorieën die een beeld geven van het reistempo en de geboden (hotel)faciliteiten. Ook de reisleiding is daarop afgestemd. In de brochures en op de web­site staat overzichtelijk weergegeven tot welke categorie een reis behoort, zodat u een goede keuze kunt maken.

Vitaal

Seniorreis Vitaal

Deze reis is geschikt voor u als u goed ter been bent. U kunt een half uur achtereen wandelen, eventueel met (wandel)stok.

Geschikt met rollator: nee

senior-reis-rustig

Seniorreis Rustig

Deze reis is geschikt voor u als u af en toe steun bij het wandelen nodig heeft. U kunt een kwartier tot half uur lopen, eventueel met (wandel)stok/kruk of rollator. Zonder hulpmiddelen kunt u zelfstandig nog ca 100 meter lopen. De hotels hebben geen specifieke faciliteiten in de hotelkamer/badkamer. Het hotelcomfort is wel passend bij het gebruik van rollators.

Geschikt met rollator: ja, maar ook zonder bent u welkom.

Aangepast

Seniorreis Aangepast

Deze reis is geschikt voor u als u alleen met behulp van de rollator kleine stukjes, tot een kwartier, zelfstandig kunt lopen. U bent zowel binnen- als buitenhuis geheel afhankelijk van uw rollator. De hotels zijn berekend op faciliteiten die u met een rollator nodig heeft in de hotelkamer/badkamer.

Geschikt met rollator: ja, maar ook zonder bent u welkom