Zeddam, Gelderland

Hotel Ruimzicht ***

Geen toeslag voor alleenreizenden!

8-daagse reis
za 17 t/m za 24 aug

De reis heeft vertrekgarantie!

Reiscategorie Rustig

1.055,00

Dagprogramma

Programma 

De grote tuin van het hotel is een ideale plek om bij goed weer te verblijven. Vier excursies zijn bij de reissom inbegrepen. Om te beginnen worden we verwacht in Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg. Het kasteel heeft zijn middeleeuwse karakter behouden en herbergt een belangrijke collectie middeleeuwse kunst. De lunch gebruiken we in het Koetshuis en bij mooi weer op het terras onder de appelbomen. Een andere keer rijden we naar Wijngoed Montferland voor een rondleiding door de wijnmakerij en genieten we van een wijnproeverij. Op de ‘Iesselganger’, een elektrische fluisterboot, bewondert u het unieke Achterhoekse coulisselandschap en de prachtige rivieroevers van de Oude IJssel vanaf het water. Terwijl de schipper het roer in handen houdt, verhaalt een gids over wetenswaardigheden die u mogelijk nog niet kent. Ook wordt die dag het innovatiecentrum ICER bezocht, een publieksattractie voor techniek en innovatie in de Achterhoekse ijzer- en maakindustrie. Tot slot wacht ons een ontvangst van gastvrouw Anny Cactus bij Belevingspark Cactusoase. De rollatorvriendelijke paden leiden ons door een overdekte kas met duizenden soorten bijzondere en kleurrijke cactussen, nostalgische huisjes, oude landbouwwerktuigen en een vogeltuin met zingende vogels. De reisleiding zal beslist ook facultatieve uitstapjes voorstellen, zoals een huifkartocht vanaf het hotel of een bezoek aan Museum More bij Kasteel Ruurlo. Na het succes van voorgaande jaren rekenen we ook nu weer op veel belangstelling..

Hotel & omgeving

Hotel Ruimzicht

In het prachtige Montferland, te midden van fraaie bospartijen, korenvelden en weilanden, ligt Zeddam. Hier vindt u ‘ons’ Hotel Ruimzicht (met lift). Het hotel is bij onze gasten zeer geliefd. Niet alleen staat persoonlijke service voorop en houdt men graag rekening met ieders wensen, ook de maaltijden in dit hotel worden geroemd. Het gastheerschap is de hoteldirectie op het lijf geschreven. Daarnaast zorgt de gezelligheid van de lounge en van ‘de bibliotheek’ ervoor dat u zich hier helemaal thuis voelt. De eenvoudige hotelkamers zijn voorzien van telefoon, tv en badkamer met bad of douche (opstapje) en toilet.

Prijzen

Reissom
€ 1.055,- p.p. bij 2 personen
Geen toeslag voor alleenreizenden

Toeslagen p.p.
2-pk comfort € 105,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 4 excursies
• entreegelden
• boottocht

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.