Westcord Strandhotel Seeduyn ****

Vlieland, Friesland

6-daagse reis
zo 8 t/m vr 13 sep

Deze reis heeft vertrekgarantie!

Reiscategorie - vitaal

1.055,00

Dagprogramma

Programma

De bootreis vanuit Harlingen is al een belevenis op zich.  Eenmaal aan boord laat u de drukte achter u. Het eiland  Vlieland, in 1287 door watersnood gescheiden van het  Friese vasteland, kenmerkt zich door het prachtige  natuurschoon, de ruimte, de schone lucht en z’n grote  rust; het is vrijwel autovrij. Om te beginnen vertelt Jan van  Vlieland met grote passie over de geschiedenis van ‘zijn’  eiland. En dan is het tijd om zelf op ontdekking te gaan.  Zo staat u een avontuurlijke strandrit te wachten met  de Vliehors Express, een tot bus verbouwde legertruck,  waarmee u de mooiste plekken van het westelijke deel  te zien krijgt. Ook gaan we met de bus (het openbaar  vervoer is uitstekend geregeld) naar het Posthuys.  Onder het genot van een pannenkoekenlunch genieten  we van het uitzicht op het steeds veranderende wad.  Een andere keer maken we een rondwandeling door het  gezellige dorp Oost-Vlieland. Het historische karakter is  hier prima bewaard gebleven. Het predicaat beschermd  dorpsgezicht is meer dan terecht. Het Tromp’s Huys is  het oudste pand van Vlieland en een bezichtiging waard  (er is geen lift). Tijdens de rondleiding hoort u meer over  de Vlielandse cultuur en historie, die voor het grootste  deel met de zeevaart te maken hebben. Er is bovendien  een leuke museumwinkel. Het is een heerlijk eiland om er  (ook) op eigen gelegenheid op uit te trekken.

Hotel & omgeving

WestCord Strandhotel Seeduyn 

We verblijven in een hotel  (met lift) pal aan zee. U  kunt hier genieten van  fantastische uitzichten  over de Noordzee. Geen  drukke boulevard, alleen  de geur van de zee en het  geruis van de golven. De  afstand naar het gezellige  dorp Oost-Vlieland is  ongeveer één kilometer  en de bushalte is vóór  het hotel. Uw hotelkamer  heeft een zitje, tv, radio,  telefoon en een badkamer  met föhn, toilet, bad en  een separate douche.  Alle kamers hebben een  balkon. Er is zowel een  verwarmd binnen- als  buitenzwembad.

Prijzen

Reissom
€ 1.055,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 115,-
2-pk Zeezijde € 65,-
2-pk Zeezijde alleengebruik € 165,-
2-pk Zeezijde deluxe € 115,-
2-pk Zeezijde deluxe alleengebruik € 215,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• overtocht Vlieland v.v.
• volpensionverzorging
• lunch aankomstdag
• lunchpakket terugreis
• excursies volgens programma

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en naar de veerboothaven in Harlingen
gebracht. Heenvaart om ca. 14.00 uur, aansluitend transfer naar uw hotel. Terugvaart om ca. 12.00 uur, aansluitend is taxivervoer geregeld naar uw huisadres.