Veghel, Noord-Brabant

Teugel Resort Veghel ****

8-daagse reis
za 21 t/m za 28 sep > vertrekgarantie

Geen toeslag voor alleenreizenden!

Reiscategorie Aangepast

1.110,00

Dagprogramma

Programma

Vanuit het hotel wandelt u eenvoudig het nabijgelegen centrum in. Veghel kent veel monumentale gebouwen, heeft een ruim winkelaanbod en gezellige terrasjes. We trekken er ook met de bus op uit. Allereerst voor een rondrit door de omgeving met een high-tea op een leuke locatie in Veghel. Ook brengen we een bezoek aan ’s-Hertogenbosch. Hier nemen we een kijkje in de Sint- Janskathedraal en gaan we varen op het nostalgische schip de ‘Ouwe Dirk’. Onder het genot van koffie en een Bossche bol passeren we onder meer de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Een andere keer gaan we pannenkoeken eten in Lierop en bezoeken we het museum Klok en Peel in Asten. Dit museum exposeert de grootste klokken en bellen ter wereld en toont alles wat leefde en leeft in het nabijgelegen natuurreservaat De Groote Peel. Tot slot staat het Boerenbondsmuseum in Gemert op het programma. Dit museum biedt een combinatie van bezienswaardigheden: een boerderij van 1900 met levende dieren, tuinen en akkers, een heus dorpsplein met een schop, bakhuis, smederij en klompenmakerij. U kunt zien en ruiken hoe het was op een boerderij anno 1900! U zult zich deze week geen moment vervelen.

Hotel & omgeving

Teugel Resort Veghel

In de Meijerij van ’s-Hertogenbosch ligt de plaats Veghel, al ontstaan in de vroege middeleeuwen. Aan de rand van het centrum en langs de rivier de Aa staat het kleinschalige Teugel Resort Veghel. U zult hier uitstekend verzorgd worden door het hartelijke personeel. Lunch en ontbijt zijn in buffetvorm, de diners worden uitgeserveerd. Naast het restaurant is er een terras met zitjes en een ‘eigen’ huiskamer voor Senior Vakantie Plan. De hotelkamers (per lift bereikbaar) zijn comfortabel ingericht en voorzien van tv, telefoon, wifi, kluisje, zitje en een badkamer met inloopdouche en toilet met handsteun.

Prijzen

Reissom
€ 1.110,- p.p.

Geen toeslag voor alleenreizenden !

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• high tea
• boottocht
• 4 excursies met entreegelden

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.