Saillant Hotel Brull ***

Mechelen – Limburg

8-daagse reis

di 16 t/m di 23 apr 2019

Deze reis heeft een gegarandeerd vertrek!

Reiscategorie Rustig

1.515,00

Dagprogramma

Programma

In het vriendelijke heuvelland genieten we van de lente en het goede leven. De Limburgse vlaai bij aankomst is alvast een smakelijk begin. De eerste twee dagen heeft u alle tijd om te acclimatiseren in en om het fijne hotel alvorens naar Maastricht te vertrekken voor een uitvoering van de Matthaüs-Passion. In het Theater aan het Vrijthof brengt het philharmonie zuidnederland de wereldberoemde symfonie van Bach ten gehore. Dit is een optionele activiteit. Als onderdeel van het programma maken we een dag later een voorjaarstocht over de Krijtlandroute in het Mergelland. De chauffeur is tevens gids en geeft toelichting op wat we allemaal tegenkomen. Een andere keer schepen we in voor een boottocht over de Maas. We lunchen aan boord. In de middag heeft u gelegenheid nog even in Maastricht rond te wandelen, te winkelen of op een terrasje te zitten. Tussen de uitstapjes door is steeds een vrije dag ingepland, zodat u genoeg tijd heeft om te ontspannen. Ten slotte brengen we nog een bezoek aan de fraaie stad Keulen. We bezoeken de imposante Dom, een gotische kathedraal. Na de lunch in het centrum stappen we op de ‘Shokolade-Express’ die ons naar het Chocolademuseum brengt. Daar leidt een gids ons door de geschiedenis van de chocola. Natuurlijk nemen we ook even in kijkje in de grote chocoladewinkel en het restaurant met heerlijke lekkernijen.

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

In het zuidelijkste puntje van Limburg ligt het aardige plaatsje Mechelen, omgeven door heuvels, bossen en vakwerkhuizen. Hier bevindt zich Saillant Hotel Brull (met lift), een voormalige carréboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen. Vanaf het terras ligt het heuvelland nagenoeg aan uw voeten. Het hotel is bekend om de gastvrije sfeer en de voortreffelijke keuken. Het ontbijt is in buffetvorm, de lunches en de diners (met de paasdagen extra feestelijk) worden uitgeserveerd. De hotelkamers in Engelse stijl zijn voorzien van tv, gratis wifi, bad of douche (graag opgeven bij boeking), toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.515,-
p.p. o.b.v. 2 personen
Geen toeslag voor alleenreizenden.

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• excursies volgens programma
• entreegelden programma

Optioneel
• Bachs Matthäus-Passion 17 april € 30,-

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.