Oosterbeek, Gelderland

Hotel de Bilderberg ****

7-daagse reis
za 21 t/m vr 27 dec > deze reis heeft vertrekgarantie!

Vitaal

1.495,00

Dagprogramma

Programma
De komende dagen kunt u een paar heerlijke (verwen) dagen tegemoet zien met een mooi en afwisselend programma. Het arrangement begint met de lunch op de aankomstdag, gevolgd door een korte introductie over de geschiedenis. Daarna volgt een presentatie over nabijgelegen kasteel Doorwerth, dat u later deze week zult bezoeken. Tussendoor kunt u optioneel het kerstconcert met schitterende aria’s uit diverse opera’s van Mozart, de ouverture uit Die Zauberflöte en de subtiele Symfonie nr. 4 van Mahler uitgevoerd door het Gelders Orkest bijwonen. Dit vindt plaats in De Vereeniging in Nijmegen. Als u wenst is het mogelijk om een dag later (nogmaals) naar het theater te gaan. We brengen u op verzoek graag naar Musis in Arnhem voor het baanbrekende religieuze werk de Mia Criolla, uitgevoerd door het ensemble Música Temprana. Een dag later volgt een begeleide wintertocht door de noordelijke Veluwe met een lunch in Het Aardhuis. Liefhebbers kunnen nog een wandeling maken waarbij de kans erg groot is herten te zien. Op kerstavond is er eventueel een kerkdienst. Eerste kerstdag is een rustig programma met ruimte voor eigen invulling. ’s Avonds wordt de tafel extra feestelijk gedekt voor het viergangenkerstdiner. We beginnen Tweede kerstdag met croissants en een kerststol en maken ons in de middag op om naar het Kröller-Müller Museum te gaan met de op een na grootste van Goghverzameling ter wereld. Ondertussen bereidt de kok weer een heerlijk kerstdiner in ons legendarische hotel.

Hotel & omgeving

**** Hotel de Bilderberg
Het iconische Hotel De Bilderberg kent een lange en rijke geschiedenis. Veel hoogwaardigheidsbekleders logeerden in dit hotel. Het ruim opgezette hotel met lift beschikt over een verwarmd, goed toegankelijk binnenzwembad. Het hoofdrestaurant Julia’s Kitchen heeft een Frans Amerikaanse keuken met een knipoog naar de fifties, toen het nog vanzelfsprekend was dat gerechten puur en seizoensgebonden waren. Lunch en ontbijt zijn in buffetvorm, het diner wordt uitgeserveerd, met een extra gang op beide feestdagen. De hotelkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van tv, telefoon, schrijftafel, wifi, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.495,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
1-pk € 115,-
2-pk alleengebruik € 200,-
Toeslag deluxe kamer op aanvraag

Inbegrepen

• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn bij het diner
• omschreven programma (excl. concerten)
• entreegelden

Optioneel
Kerstconcert Gelders Orkest 22 december € 37,-
Música Temprana 23 december € 34,50

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.