Mechelen, Limburg

Sailland Hotel Brull ***

9-daagse paasreis
ma 6 t/m di 14 april

Reiscategorie Rustig

1.695,00

Dagprogramma

Programma 

In het vriendelijke heuvelland genieten we van de lente en het goede leven. De Limburgse vlaai bij aankomst is alvast een smakelijk begin. De eerste twee dagen heeft u alle tijd om te acclimatiseren in en om het fijne hotel alvorens naar Maastricht te vertrekken voor een uitvoering van de Matthaüs-Passion. In het Theater aan het Vrijthof brengt het Philharmonie Zuidnederland de wereldberoemde symfonie van Bach ten gehore. Dit is een optionele activiteit. Als onderdeel van het programma maken we een dag later een voorjaarstocht door de Voerstreek, het land van Herve. De chauffeur is tevens gids en geeft toelichting op wat we allemaal tegenkomen. Een andere keer schepen we in voor een boottocht over de Maas. We lunchen aan boord. In de middag heeft u gelegenheid nog even in Maastricht rond te wandelen, te winkelen of op een terrasje te zitten. Verder brengen we een bezoek aan kasteel Wijlre. Hier wacht u een rondleiding door de prachtige kunstcollectie en heeft u gelegenheid de kasteeltuin te bekijken. Voordat we terugrijden naar het hotel genieten we van een pannenkoekenlunch in de Gerardushoeve in Epen. Tussen de door ons georganiseerde uitstapjes door is er voldoende vrije tijd ingepland om te ontspannen. Aanvullend zal uw reisleider voorstellen doen voor interessante facultatieve, kleine uitstapjes in de omgeving.

Hotel & omgeving

Saillant Hotel Brull

In het zuidelijkste puntje van Limburg ligt het idyllische plaatsje Mechelen, omgeven door heuvels, bossen en vakwerkhuizen. Hier bevindt zich Saillant Hotel Brull (met lift), een voormalige carréboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen. Vanaf het terras ligt het heuvelland nagenoeg aan uw voeten. Het hotel is bekend om de gastvrije sfeer en de voortreffelijke keuken. Het ontbijt is in buffetvorm, de lunches en de diners worden uitgeserveerd. De hotelkamers in Engelse stijl zijn voorzien van tv, wifi, bad of douche (graag opgeven bij boeking), toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.695,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 165,-
geen 1-pk toeslag

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• excursies volgens programma
• boottocht

Optioneel
Bachs Matthäus-Passion
8 april € 40,-

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.