Mechelen, Limburg

Sailland Hotel Brull ***

7-daagse reis
zo 22 t/m za 28 sep > deze reis heeft vertrekgarantie!

Reiscategorie Rustig

1.395,00

Dagprogramma

Programma 

U kunt zich verheugen op een rustig programma in een prachtige omgeving. Allereerst maken we een schitterende tocht door het Limburgse heuvelland met gidsende chauffeur en een gezellige pannenkoekenlunch onderweg. Een andere keer gaan we naar Maastricht voor een rit met de zonnetrein, waarbij we de belangrijkste bezienswaardigheden tegenkomen. Na afloop lunchen we in Maastricht. Nadien is er nog gelegenheid om de bijzondere Dominicanenkerk te bezoeken. Verder gaan we naar de beroemde glasblazerij in Vaals. Meesterglasblazer Gerardo Cardinale demonstreert ons stapsgewijs de verschillende facetten van het glasblazen. Voorafgaand aan de lunch op het drielandenpunt genieten we vanaf de Wilhelminatoren in Vaals (er is een lift) van een panoramisch uitzicht. Tenslotte maken we een uitstapje over de grens naar Königswinter, we gaan aan boord voor een tocht over de Rijn naar Linz am Rhein, een fantastische boottocht langs schitterende landschappen van het Rijndal met talrijke wijngaarden, burchten en pittoreske stadjes. Tijdens deze boottocht varen we onder de bekende Brug van Remagen door. Bij aankomst in de kleurrijke stad Linz zullen we lunchen. Via een deel van het Ahrdal, het ‘rode wijnparadijs’ van Duitsland, rijden we terug naar het hotel. U reisleider zal nog voorstellen doen voor facultatieve uitstapjes. Gaat u mee?

Hotel & omgeving

Saillant Hotel Brull

In het zuidelijkste puntje van Limburg ligt het idyllische plaatsje Mechelen, omgeven door heuvels, bossen en vakwerkhuizen. Hier bevindt zich Saillant Hotel Brull (met lift), een voormalige carréboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen. Vanaf het terras ligt het heuvelland nagenoeg aan uw voeten. Het hotel is bekend om de gastvrije sfeer en de voortreffelijke keuken. Het ontbijt is in buffetvorm, de lunches en de diners worden uitgeserveerd. De hotelkamers in Engelse stijl zijn voorzien van tv, wifi, bad of douche (graag opgeven bij boeking), toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
jun € 1.525,-
sep € 1.395,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 60,-
geen 1-pk toeslag

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• excursies volgens
programma
• boottocht

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.