Landhuishotel Imminkhoeve 

Lemele – Overijssel

6-daagse reis
vr 19 t/m wo 24 apr 2019

Deze reis heeft een gegarandeerd vertrek!

Reiscategorie Aangepast

1.195,00

Dagprogramma

Programma

We hebben deze dagen een afwisselend en rustig programma voor u samengesteld. Om te beginnen staat er een toeristische route gepland door het Sallandse land onder leiding van Arend Spijker; op zeer boeiende wijze vertelt hij over de fraaie omgeving. Onderweg genieten we van een pannenkoekenlunch. Een andere keer rijden we naar Expo Madrid in Dalfsen. Hier ziet u op ware grootte een reproductie van de Nachtwacht, het wereldberoemde schilderij van Rembrandt. Het is zelfs completer dan het origineel, want Schilder Jan van der Horst heeft de ontbrekende delen aan de echte Nachtwacht hier vereeuwigd. Vijf jaar lang deed hij erover dit schitterende werk te voltooien. Tot slot kunt u tijdens Pasen genieten van in huis optreden van Columba. De muzikante verstaat het ambacht van verhalen vertellen gecombineerd met zang, ondersteund door muziekinstrumenten. Het wordt een fijne reis, waarbij gezelligheid, genieten en ook rust centraal staat.

Hotel & omgeving

Aan de voet van de Lemelerberg ligt het Landhuishotel Imminkhoeve, volledig toegankelijk voor gasten met een rollator. In de lounge zijn diverse zitjes en er is een sfeervolle openhaard. Een drankje is snel besteld in het Grand Café. In het restaurant kiest de kok voor de gerechten van het seizoen. De diners worden uitgeserveerd. De slaapkamers liggen op de parterre en 1e verdieping (bereikbaar met een grote glazen lift). De ruime kamers zijn eenvoudig en functioneel ingericht met beschikking over een in hoogte verstelbaar bed en een alarmeringssysteem. In de aangepaste ruime badkamer zijn handgrepen bij het toilet en de inloopdouche met douchestoel.

Prijzen

Reissom
€ 1.195,-
Geen toeslag voor alleenreizenden

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunch aankomstdag
• lunchpakket terugreis
• 2x daags thee en koffie in het hotel
• excursies volgens programma
• entreegelden

Niet inbegrepen
• facultatieve uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.