Hotel Voramar ***

Benicasim – Spanje

8-daagse teken- en schilderreis
ma 6 t/m ma 13 mei 2019

Reiscategorie Rustig

1.270,00

Dagprogramma

Programma

Deze schets- en schilderreis staat onder leiding van Joan Lichtenbelt, kunstschilder en beeldhouwer. Haar werk varieert van natuurgetrouwe portretten tot grote, kleurrijke abstracties en organische vormen. In de afgelopen vijftien jaar kregen wij veel positieve reacties op onze creatieve reizen onder leiding van deze bevlogen kunstenares. Als geen ander weet Joan de deelnemers te inspireren. In overleg met Joan hebben we een reis samengesteld naar haar geliefde Costa Azahar, waar ze regelmatig verblijft. In deze mooie Spaanse streek kunt u in de zon veel inspiratie opdoen en naar hartenlust op een formaat en met materiaal dat in uw koffer past schetsen en schilderen. U kunt zich bekwamen in onderwerpen naar eigen keuze. Werkt u liever met speksteen, dan is het nodig dit vooraf door te geven. Ter afwisseling doet uw reisleidster Ellen Pijpers voorstellen voor optionele excursies (let op: niet alle excursies zijn geschikt om met rollator te maken). Tot de mogelijkheden horen een tocht naar Torre la Sal met authentieke vissershuisjes aan de kleine boulevard. U kunt mogelijk een bezoek brengen aan de beroemde kunstenaar Juan Ripolles (als hij thuis is). Misschien wilt u wel naar het middeleeuwse dorp Vilafames met zijn fraaie kerk, idyllische straatjes en het museum voor Moderne kunst? Joan nodigt u tijdens de reis tevens uit om bij haar op het terras te relaxen of te schetsen. Kortom een creatieve reis voor iedereen die van het voorjaar wil genieten.

Hotel & omgeving

Hotel Voramar ligt direct aan het ruime strand met de zeer fraaie wandelboulevard van Benicasim. Het hotel dateert uit 1930 en is nog een van de weinige hotels in de regio rond Valencia die de oude koloniale uitstraling heeft bewaard met de sfeer van weleer met mooie bomen en palmen. Het heeft een goed restaurant en een informeel café-restaurant. Beide restaurants bieden uitzicht op zee vanuit de binnenruimte en de terrassen. Alle kamers hebben airconditioning, tv en een eigen balkon met uitzicht op de zee of straatzijde. De badkamer is voorzien van inloopdouche.

Prijzen

Reissom
€ 1.270,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 145,-
2-pk zeezicht € 36,50
2-pk alleengebruik zeezicht € 200,-

Inbegrepen
• vliegreis Valencia v.v.
• bustransfer v.v.
• luchthavenbelastingen / brandstofheffingen
• halfpensionverzorging

Niet inbegrepen
• uitstapjes
• materiaalkosten
• entreegelden

Vervoer

Vervoer

U vliegt na de middag van Rotterdam in ruim 2 uur rechtstreeks naar Valencia. Aansluitend bustransfer van ca. 1 uur naar uw hotel.