Hotel Restaurant Bemelmans ***

Schin op Geul, Limburg

7-daagse reis
ma 2 t/m zo 8 sep

Reiscategorie - vitaal

1.125,00

Dagprogramma

Programma

Bij aankomst ontvangt de familie Berg u met een Limburgse traktatie. Tijdens ons eerste uitstapje gaan we naar Valkenburg voor een rondrit per treintje door de Gemeentegrot, waarbij u uitleg krijgt over dit fascinerende onderaardse gangenstelsel. Daarna een lunch in het centrum met aansluitend een bezoek aan de Kasteeltuin Oud-Valkenburg. Een andere dag vertrekken we naar Maastricht om in te schepen voor de ‘viersluizentocht’ met een lunch aan boord. Door het enorme hoogteverschil in het schutten in de sluizen is dit beslist de avontuurlijkste en meest bijzondere vaartocht van Nederland. Ook gaan we naar Aken voor een bezoek aan het Suermondt-Ludwig-Museum. U ziet hier prachtige beeldhouwkunst uit de 12e tot 18e eeuw, een verzameling wandtapijten, een collectie goud- en zilverstukken en schilderkunst uit de 19e en 20e eeuw. Na de lunch in Aken is er gelegenheid de Dom te bezoeken en/of wat te winkelen. Tot slot gaan we naar Kasteel Hoensbroek, een van de grootste en mooiste kastelen van ons land en het enige kasteel in Nederland met een lift. Onder leiding van een gids bewondert u in het kasteelmuseum de vele authentiek ingerichte kasteelvertrekken, daterend uit de middeleeuwen tot en met de 18e eeuw. Het is tevens mogelijk om een heerlijke wandeling met de familie Berg door de Sousberg te maken.

Hotel & omgeving

Hotel Restaurant Bemelmans

Onder aan de Sousberg in Schin op Geul ligt Hotel Bemelmans. Een bijzonder plekje met geheel eigen charme. In dit gastvrije hotel met lift geniet u van kwaliteit. Onder meer in het restaurant waar de chefkok een ruime keuze aan heerlijke bourgondische gerechten biedt en natuurlijk serveert men Limburgse vlaai op het terras. Iedere ochtend is er een ontbijtbuffet. Alle kamers zijn voorzien van tv, wifi, veelal balkon en badkamer met douche en toilet. Door het geringe aantal kamers (19) in dit familiehotel is het aan te raden tijdig te boeken.

Prijzen

Reissom
€ 1.125,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 45,-
2-pk Comfortkamer € 20,-
Comfort de luxe of Suite o.a.

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 4 excursies met 3x lunch
• entreegelden

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.