Hotel Princenhof ***

Eernewoude, Friesland

6-daagse reis
zo 7 t/m vr 12 jul > vertrekgarantie!

Reiscategorie - vitaal

945,00

Dagprogramma

Programma

Het arrangement begint met de lunch op de  aankomstdag, die bij mooi weer op het terras wordt  geserveerd. U zult genieten van het prachtige uitzicht  over het water, waarbij de gezellige drukte van de vele  boten aan u voorbijtrekt. Natuurlijk gaan we ook zelf het  water op. Naast het hotel ligt de rondvaartboot op ons  te wachten die ons door Nationaal Park ‘Alde Feanen’ en  de veenafgravingen vaart, één van de mooiste ongerepte  natuurgebieden van Nederland. Daarnaast verkennen we  de omgeving Friesland ook per bus en kunnen we een  bezoek brengen aan het Jopie Huisman museum. We  lunchen onderweg. Verder maken we een excursie naar  Leeuwarden voor een bezoek aan het Fries Museum. De  collectie van dit mooie museum vertelt de verhalen van  Friesland en zijn bewoners. De objecten lopen uiteen  van archeologische vondsten tot moderne kunst. Na de  inbegrepen lunch is er wat vrije tijd om door de Friese  hoofdstad te wandelen, voordat we terugkeren naar ons  hotel in Eernewoude. Mocht er tijd in het programma zijn,  dan is het Skûtsjemuseum De Stripe in Eernewoude nog  een aanrader. Rond en in het museum ontvouwt zich het  verhaal van het ‘eigenwijze’ Friese Skûtsje. Een fijne, korte  vakantie, waarbij u het gevoel heeft er toch even helemaal  uit te zijn.

Hotel & omgeving

Hotel Princenhof

Op een prachtige locatie,  direct aan de Friese meren,  ligt Hotel Princenhof.  Rust en ruimte zijn hier  de sleutelwoorden. De  bijzondere ligging en  het weidse uitzicht over  het water maken het  gastvriendelijke Princenhof  tot een verrassende  bestemming. Het hotel  heeft een bar en een  sfeervol restaurant. De  gerechten die op het menu  staan, zijn gebaseerd  op de traditioneel Friese  keuken met Friese  streekproducten. De  kamers (per lift bereikbaar)  zijn voorzien van tv,  telefoon en badkamer met  douche en toilet.

Prijzen

Reissom
2-pk meerzicht
€ 945,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk meerzicht alleengebruik € 135,-
Geen toeslag voor 2-pk landzijde alleengebruik

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunch aankomstdag
• lunchpakket terugreis
• 2 excursies
• boottocht

Niet inbegrepen
• entreegelden musea
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.