Hotel Mooirivier ****

Dalfsen – Overijssel

7-daagse Kerstreis

vr 21 t/m do 27 dec

Deze reis heeft een gegarandeerd vertrek!

Reiscategorie Rustig

1.220,00

Dagprogramma

Programma

Het welkomstdrankje is een eerste aanwijzing van de voortreffelijke verzorging in het hotel. Om in de kerststemming te komen staat er na de eerste overnachting een concert gepland. In de namiddag brengt het Jongenskoor Dalfsen in de Grote Kerk van Dalfsen ‘Lessons and Carols’ ten gehore. Voor liefhebbers regelen we graag optioneel kaartjes voor De Notenkraker door het Kiev Ballet in theater Zinin in Nijverdal. In het beroemde verhaal mijmert het meisje Klara over liefde en geluk als zij op kerstavond een notenkrakerpop cadeau krijgt. Om middernacht verandert de pop in haar dromen in een prins. De eigentijdse uitvoering van het Kiev Ballet is betoverend mooi. Op 1e kerstdag genieten we van een troubadoursvoorstelling van Gery Groot Zwaaftink. Deze liedjeszanger en verhalenverteller zingt zelfgeschreven nummers en begeleidt zichtzelf daarbij op gitaar. Vervolgens nemen we we gezamenlijk plaats aan de feestelijk gedekte tafel voor het viergangenkerstdiner. 26 december bieden we twee verschillende optionele activiteiten aan. In de middag kunt u de komische musical Charley met Jon van Eerd bijwonen in het Spiegeltheater in Zwolle. Een andere mogelijkheid is om een bezoek te brengen aan het Museum de Fundatie in Zwolle. In dit neoclassicistische pand kunt u de vaste kunstcollecties en tijdelijke tentoonstellingen bewonderen. We schuiven in de avond nogmaals aan voor een heerlijk kerstdiner.

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

Het hotel is vernoemd naar de mooie rivier de Vecht. De ligging direct aan het water maakt van Mooirivier een bijzondere plek, vol natuur en inspiratie. Het hotel straalt warmte en gezelligheid uit. Hier gaan moderne faciliteiten en een traditionele uitstraling hand in hand. In het restaurant geniet u van gerechten, bereid met lokale producten. Het ontbijt en de lunch zijn in buffetvorm, de diners worden uitgeserveerd (inclusief een glaasje wijn). De standaardkamers (alle parterre en gelegen in het hoofdgebouw) hebben uitzicht op de tuin. De kamers beschikken over tv, telefoon, gratis wifi, kluis, koffie/theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet.

Prijzen

Reissom
€ 1.220,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 130,-
2-pk superior € 65,-
2-pk superior alleengebruik € 260,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn/fris bij het diner
• het omschreven programma (excl. optionele activiteiten)
• concert jongenskoor

Optioneel
• Kiev ballet – 23 december € 32,50
• Charley met Jon van Eerd – 26 december € 39,50
• Museum de Fundatie – 26 december € 12,50

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.