Hotel Heuvelrijk Berg & Dal

Groesbeek – Gelderland

7-daagse Kerstreis

vr 21 t/m do 27 dec

Deze reis heeft een gegarandeerd vertrek!

Reiscategorie Rustig

1.585,00

Dagprogramma

Programma

Tijdens de eerste lunch in het hotel maakt u kennis met elkaar. Daarna wordt u welkom geheten door het hotelmanagement. De mooie omgeving nodig uit tot een ontdekkingstocht en dus maken we een wintertocht per bus, waarbij de chauffeur tevens toelichting geeft. We lunchen in de Gelderse Poort bij Millingen aan de Rijn. Een andere keer rijden we naar Cuijk, waar u in de schouwburg optioneel de voorstelling Wien bleibt Wien kunt bijwonen. Het kerstconcert brengt hoogtepunten uit de Weense operette, kerstliederen en muziek van Strauss, Stolz en Lehár. Uiteraard ontbreekt de feestelijke Radetzkymars niet. Voor nog meer kerstsfeer bezoeken we de kerststallententoonstelling in de St. Petrusbasiliek in Boxmeer. Aansluitend lunchen we in een lokaal restaurant. Zodra de kerstdagen aanbreken worden we verwend met viergangendiners (uiteraard uitgeserveerd) in een gezellige ambiance. Het is mogelijk om de tijd verder in te vullen met een optioneel kerstconcert in de St. Stevenskerk in Nijmegen. Deze kerk is al bijna acht eeuwen de blikvanger van de historische stad. Nadat de kerk grote schade opliep tijdens de Tweede Wereldoorlog toen Nijmegen frontstad was, vond er een grondige restauratie plaats. Na het concert krijgen we een glaasje glühwein of appelsap aangeboden. De laatste ochtend is tot vertrek vrij te besteden om rustig na te genieten.

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

De natuur rond Groesbeek is werkelijk schitterend. In dit mooie landschap verrees het gloednieuwe groepshotel Heuvelrijk. De eigenaren zullen u deze dagen volledig in de watten leggen. Het hotel is van alle moderne gemakken voorzien en uiteraard mag de gezelligheid van een groepsruimte niet ontbreken. In de groepsruimte bevindt zich ook de open keuken. De 18 zeer ruime kamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, inloopdouche met toilet, en een heerlijk zitje. Alle kamers zijn met lift bereikbaar. Alle kamers hebben een mooi uitzicht over een glooiend landschap.

Prijzen

Reissom
€ 1.585,- p.p.
Geen toeslag voor alleenreizenden

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glas wijn bij diner
• het omschreven programma (excl. concerten)
• entreegelden

Optioneel
• Wien bleibt Wien – 23 december € 30,75
• Symfonieorkest St. Stevenskerk – 26 december € 15,-

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.