Hotel de Bilderberg ****

Oosterbeek – Gelderland

6-daagse Kerstreis

za 22 t/m do 27 dec

Deze reis heeft een gegarandeerd vertrek!

Reiscategorie - vitaal

1.299,00

Dagprogramma

Programma

De komende dagen kunt u een paar heerlijke (verwen) dagen tegemoet zien met een mooi en afwisselend programma. Het arrangement begint met de lunch op de aankomstdag, gevolgd door een presentatie door natuurgids Mariette Klomp. U verblijft immers vlakbij de Veluwe. Na een goede nachtrust staat een bezoek aan het Kröller-Müller Museum op het programma. Dit museum herbergt de op een na grootste van Goghverzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en meer dan 180 tekeningen. Mocht het weer het toelaten, neemt u dan beslist ook een kijkje in het beeldenpark. Een dag later volgt een wintertocht door de noordelijke Veluwe met een lunch onderweg. Op kerstavond is er een kerkdienst voor liefhebbers. Eerste kerstdag geniet u ’s middags van een muzikaal optreden in het hotel. Ondertussen wordt de tafel extra feestelijk gedekt voor het viergangenkerstdiner. We beginnen Tweede kerstdag met croissants en een kerststol en maken ons in de middag klaar om naar Arnhem te gaan. Hier bieden we u optioneel de mogelijkheid om het kerstconcert met de Negende Symfonie van Beethoven bij te wonen uitgevoerd door het Gelders Orkest in Musis te Arnhem. Met het beroemde slotstuk Ode an die Freude jubelt vervult kerst zich met een gevoel van vrede, vreugde en vriendschap

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

Het vermaarde Hotel De Bilderberg kent een lange en rijke geschiedenis. Veel hoogwaardigheidsbekleders logeerden in dit hotel. De lounge en bar zijn smaakvol ingericht. Het ruim opgezette hotel met lift beschikt over een verwarmd, goed toegankelijk binnenzwembad. Het hoofdrestaurant Julia’s Kitchen heeft een Frans Amerikaanse keuken met een knipoog naar de fifties, toen het nog vanzelfsprekend was dat gerechten puur en seizoensgebonden waren. Lunch en ontbijt zijn in buffetvorm, het diner wordt uitgeserveerd, met een extra gang op beide feestdagen. De hotelkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van tv, telefoon, schrijftafel, wifi, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.299,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
Geen 1-pk toeslag
2-pk alleengebruik € 95,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn bij het diner
• het omschreven programma (excl. concert)
• entreegelden

Optioneel
Kerstconcert Gelders Orkest – 26 december € 45,-

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.