Groepshotel De Vrije Vogel ***

Elsloo – Friesland

6-daagse Kerstreis

za 22 t/m do 27 dec

Deze reis heeft een gegarandeerd vertrek!

Reiscategorie Aangepast

1.079,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Ons hotel ligt in het landelijke dorp Elsloo aan de rand van het prachtige Nationaal Park het Drents- Friese Wold, vlakbij Appelscha. De weilanden zijn ons decor. Dankzij de centrale ligging vormt het hotel een uitstekende uitvalsbasis om Noord-Nederland te ontdekken. Zo gaan we naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest met exotische bloemen, vlinders en dieren voor een rondleiding door de tuinen met aansluitend een luxe koffietafel. Een andere ervaring doen we op in Museumboerderij Ot en Sien. Hier vindt u sfeer en gezelligheid met oudhollandse spelen. We gaan er ook lunchen. Als kerst aanbreekt komt troubadour Columba voor ons optreden in het hotel. Die avond staat er een feestelijke gedekte kersttafel voor ons klaar. 26 december belooft een wervelende dag te worden met een optionele kerstvoorstelling van de African Mamas in Schouwburg de Lawei in Drachten. U kunt uitkijken naar een muzikaal programma met Afrikaanse ritmes, ontroerende a capella liederen, swingende gospel en natuurlijk ook bekende internationale kerstnummers. Ondertussen doet de kok weer zijn best om voor ons een heerlijk kerstdiner te bereiden met verse en streekeigen gerechten. Mogen we u dit jaar met kerstmis begroeten in Friesland?

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

Dit kleinschalige hotel staat nagenoeg volledig tot onze beschikking. Het ontbijt is in buffetvorm, de diners worden uitgeserveerd. Het groepshotel heeft wifi, een gezellige huiskamer met openhaard, een restaurant en een zeer goed toegankelijk verwarmd binnenzwembad. De ruime kamers beschikken over een zitje, schrijftafel, alarmeringssysteem en een badkamer met een inloopdouche en verhoogd toilet met beugels. Mocht u een in hoogte verstelbaar bed wensen, geeft u dit dan aan bij boeking. Tegen een meerprijs is een superior kamer te boeken. Deze kamers zijn iets groter en hebben fraai uitzicht over de landerijen. Bij de receptie is een kluis voor persoonlijke eigendommen.

Prijzen

Reissom
€ 1.079,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 65,-
2-pk superior € 45,-
2-pk superior alleengebruik € 95,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn/fris bij het diner
• het omschreven programma (excl. voorstelling)

Optioneel
• African Mama’s – 26 december € 27,50

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.