Golden Tulip Hotel Zevenbergen ****

Zevenbergen – Noord-Brabant

6-daagse Kerstreis

za 22 t/m do 27 dec

Reiscategorie Rustig

1.095,00

Dagprogramma

Programma

Deze reis beschikt over alle ingrediënten voor een heerlijk kerstverblijf zoals u tijdens de eerste lunch zult ervaren. Om te beginnen rijden we door het Brabantse land naar het Nationaal Vlasserij-Suikermuseum in het oude vestingstadje Klundert. Vlas en suikerbieten zijn niet weg te denken uit de geschiedenis van West-Brabant. Een andere keer maken we een wintertocht naar de beroemde molens van de Kinderdijk met aansluitend een rondvaart. Als 25 december aanbreekt, is er gelegenheid om in de ochtend een kerkdienst bij te wonen of naar de kersttoespraak van de koning te kijken. Daarna kunt u eventueel mee naar het Chassé Theater in Breda voor de voorstelling van de Color Purple. Hierin wordt het verhaal vertelt van drie zwarte vrouwen die na de slavernij opkomen voor persoonlijk geluk. De musical is gebaseerd op het gelijknamige boek dat tevens is verfilmd. ’s Avonds zetten we de feestsfeer voort aan tafel met een viergangenkerstdiner. Op tweede kerstdag lunchen we in Oudenbosch. Vervolgens bezichtigen we de kerststal in de basiliek van Oudenbosch, een prachtige oude koepelkerk uit 1865. De kerk is een weerspiegeling van de St. Pieter in Rome. Aansluitend gaan we naar het Arboretum. U kunt er op eigen gelegenheid rondwandelen. In het versierde toegangsgebouw wordt koffie, thee en glühwein geschonken. Op weg terug naar het hotel volgt de chauffeur een toeristische route. We tafelen die avond nog een keer gezellig samen.

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

Het Golden Tulip Hotel Zevenbergen heeft een hartelijke en persoonlijke uitstraling. Ontbijt en lunch staan in het restaurant in buffetvorm klaar. Voor de diners gaan we naar het authentieke boerderijrestaurant De 7 Bergsche Hoeve, een paar voetstappen van het hotel verwijderd, maar behorende bij het hotel. U proeft hier een ouderwets gezellige sfeer, het restaurant is in ‘kersttooi’ gehuld en staat bekend om de uitstekende keuken. De stijlvolle hotelkamers (per lift bereikbaar) zijn smaakvol ingericht en beschikken over radio, tv, telefoon, wifi, een kluisje, een schrijftafel, een zitje, koelkastje en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.095,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 90,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn/fris bij het diner
• het omschreven programma (excl. voorstelling)
• entreegelden

Optioneel
• The Color Purple – 25 december € 45,-

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.