Golden Tulip Central ****

‘s-Hertogenbosch – Noord-Brabant

6-daagse Kerstreis

za 22 t/m do 27 dec

Deze reis heeft een gegarandeerd vertrek!

Reiscategorie - vitaal

1.180,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Geniet bij aankomst van een lunch alvorens kennis te maken met elkaar. De volgende ochtend proeven we van een culinaire traditie met een workshop Bossche bollen maken. Dezelfde middag kunt u optioneel mee naar de komische musical Charley. Meester van de lach Jon van Eerd brengt hilarische dialogen, dwaze verwikkelingen en prachtige shownummers ten tonele samen met diverse andere acteurs en een live orkest. In deze periode is de beroemde kerststal in de gotische Sint-Janskathedraal een echte publiekstrekker, uiteraard gaan we er een kijkje nemen. Tevens maken we een rondvaart in en om de historische binnenstad. Als eerste kerstdag aanbreekt wacht ons een luxe kerstbrunch buffet. In de middag kunt u eventueel met onze deskundige reisleider door de binnenstad wandelen. Die avond proosten we tijdens een licht kerstdiner op gezellige dagen en voorspoed. Een dag later, op 26 december, ziet u (na de lunch in een van de gezelligste straatjes van de stad) waarheidsgetrouwe reproducties van de fabuleuze schilderwerken van een van de meest beroemde stadbewoners Jheronimus Bosch in het gelijknamige Art Center. Hier wordt ook het kerstdiorama geëxposeerd; de grootste van Europa met 1700 figuurtjes die het hele kerstverhaal vertellen tussen de schilderijen. Dezelfde avond kunnen we aan de gedekte kersttafel met elkaar terugkijken op alle ervaringen van de afgelopen dagen in misschien wel de leukste stad van Brabant.

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

Uw hotel ligt op een schilderachtige plek aan het marktplein van de middeleeuwse binnenstad. Blikvanger is de 14-eeuwse gotische gewelvenkelder, de Hoofdwacht. Ondanks de historie bent u in het Golden Tulip Central verzekerd van alle moderne gemakken. In Brasserie Cé kunt u uitstekend dineren en heeft u fantastisch uitzicht over het marktplein. De kamers zijn voorzien van een tv, kluis, wifi en badkamers met (inloop) douche. Dankzij de centrale ligging kunt u gemakkelijk de sfeervolle stad met vele, leuke boetieks, speciaalzaken en winkels verkennen.

Prijzen

Reissom
€ 1.180,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 90,- (met inloopdouche)
2-pk alleengebruik € 170,- (met losse bedden/douche in bad)
1-pk met douche in bad op aanvraag

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn bij het diner
• workshop Bossche Bollen
• het omschreven programma (excl. musical)
• entreegelden

Optioneel
• Charley – 23 december € 39,50

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.