Egmond aan Zee, Noord-Holland

Strandhotel Golfzang ****

8-daagse reis
ma 9 t/m ma 16 sep > deze reis heeft vertrekgarantie!

Reiscategorie Rustig

1.530,00

Dagprogramma

Programma 

Snuif de heerlijke Noordzeelucht op en wandel over het strand, de boulevard of in het autovrije centrum van Egmond aan Zee met gezellige terrasjes en restaurants. Het arrangement biedt een viertal excursies om wat meer van de omgeving te zien. Om te beginnen wacht u een toeristische route (met gidsende chauffeur) door Unesco werelderfgoed de Beemster-Schermer met een high tea op Landgoed Robacher’s Molen in Hauwert. Verder staat een bezoek aan de Broeker Veiling in Broek op Langedijk op het programma. Het veilinggebouw heeft nog echt de sfeer uit het begin van de twintigste eeuw. We maken er een boottochtje tussen ‘duizend’ eilanden die alleen per schuit bereikbaar zijn. Voordat we terugrijden naar ons hotel genieten we van een pannenkoekenlunch. Op de vrijdagochtend bezoeken we de Alkmaarse Kaasmarkt. Een plein vol kaas, kaasdragers, kaasmeisjes, marktmeesters en handelaars. Al honderden jaren wordt hier op dezelfde manier kaas gewogen en verhandeld. Een bezoek aan Hollands Kaasmuseum met proeverij zal natuurlijk niet ontbreken. Tot slot rijden we naar de Schoorlse Duinen, de hoogste en grootste duinen van Nederland. Na een kopje koffie/thee stappen we in de zonnetrein voor een schitterende rit door het bos- en duingebied van Staatbosbeheer. Na afloop geniet u van een lunch in Strandpaviljoen Struin. De reisleiding zal ook facultatieve uitstapjes aanbieden, bijvoorbeeld naar de Abdij in Egmond-Binnen of naar Museum Kranenburgh in kunstenaarsdorp Bergen.

Hotel & omgeving

Strandhotel Golfzang

In het van oudsher bekende Egmond aan Zee ligt het Strandhotel Golfzang direct aan de boulevard. Op de begane grond bevindt zich de serre met uitzicht op zee. Het sfeervolle restaurant EAZEE is gevestigd in het hotel. In een aparte ruimte, die tevens dienst doet als ‘huiskamer’, worden voor de gasten van Senior Vakantie Plan ook het ontbijtbuffet en het diner geserveerd. Tijdens de diners zijn de drankjes inclusief. De hotelkamers (per lift bereikbaar) zijn luxueus ingericht en beschikken over televisie, telefoon, airco en een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon.

Prijzen

Reissom
sep € 1.630,-
okt € 1.530,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 140,-
2-pk Zeezicht € 115,-
2-pk Zeezicht alleengebruik € 350,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• high-tea aankomstdag
• lunchpakket terugreis
• 4 excursies + 3x lunch
• boottocht
• entreegelden

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.