Dwingeloo, Drenthe

**** Hotel Wesseling

7-daagse kerstreis

za 21 dec t/m vr 27 dec > deze reis heeft vertrekgarantie

Aangepast

1.265,00

Dagprogramma

Programma
Het programma begint met de lunch op de aankomstdag. Later die dag maken we nader kennis met elkaar onder het genot van huisgemaakte appelcake. Het beloven weer gezellige dagen te worden waarbij zowel vermaak als rust de hoofdmoot voeren. Zo kunt u in het hotel luisteren naar een verhalenvertelster. We trekken er ook op uit door de omgeving. Tijdens een Drentse dorpentocht komen we in Spier, Wijster, Mantinge en Gees terwijl onze chauffeur toelichting geeft. In Echten krijgen we een traditionele ‘Windsor tea’ in kerstsfeer aangeboden in de statige villa uit 1914. Qua aankleding is de villa teruggebracht naar de beginperiode in ‘Late’ Edwardiaanse stijl. Een dag later genieten we wederom van koffie met iets lekkers op weg naar Havezate Mensinge. Het landgoed kent een rijke historie met de eerste vermelding reeds in 1381. Tegenwoordig is het een museum ingericht met oorspronkelijke inventaris. Diezelfde kerstavond bezoeken we de kerk voor een dienst met warme chocolademelk achteraf. 25 december kunt u optioneel mee naar theater De Spiegel in Zwolle om het Zwanenmeer ballet bij te wonen. Helemaal in de sfeer gaan we vervolgens aan tafel voor het feestelijke vijfgangendiner. Ook twee kerstdag draait om sfeer en lekker eten. Na de kerstbrunch vertrekken we naar de Martinikerk in Groningen. Hier zijn plekken voor ons vrijgehouden om naar het Roder Jongenskoor te luisteren. U kunt zich hier optioneel voor opgeven. Hotel Wesseling kijkt weer uit naar uw komst!

Hotel & omgeving

**** Hotel Wesseling
Het hotel is gevestigd in een van de historische panden aan de oude brink van het plaatsje Dwingeloo. Het is een gerenommeerd familiehotel, gekenmerkt door een smaakvol interieur. De huiselijke sfeer en de uitstekende keuken dragen er aan bij dat het al jaren een succesbestemming is. Men kent er onze wensen zodat u een goede verzorging wacht. De kerstmaaltijden krijgen natuurlijk een extra feestelijk tintje. De hotelkamers beschikken over radio, tv, telefoon, wifi, een kluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers zijn per lift bereikbaar.

Prijzen

Reissom
€ 1.265,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 80,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis dagelijks koffie/thee
• omschreven programma (excl. voorstellingen)

Optioneel
Het Zwanenmeer 25 december € 39,50
Roder Jongenskoor 26 december € 20,-

Tip!
Breng zowel kerst als oud & nieuw door in Dwingeloo door de arrangementen op pagina 35 en 36 te combineren.

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.