Cala Ratjada, Mallorca – Spanje

Green Garden Aparthotel ****

11-daagse vliegreis

zo 13 t/m wo 23 september 2020

Rustig

1.750,00

Dagprogramma

Programma

Cala Ratjada is een oorspronkelijk vissersdorpje aan de noordoostkust van Mallorca met een oude kern, een haventje en verschillende eetgelegenheden. Elke zaterdagochtend is er een markt. Natuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het Levant natuurpark dat naast Cala Ratjada ligt. Er zijn in Cala Ratjada geen hoogteverschillen, zodat u goed uit de voeten kunt. Twee dagtochten zijn inclusief. Allereerst een eilandtocht naar de kleine haven van Puerto de Soller, gelegen aan een schitterende baai. Hier genieten we van een picknicklunch en rijden in de middag door het prachtige Tramuntana-gebergte naar het bergdorp Valldemossa. Het dorp is uitgegroeid tot een van de mooiste bezienswaardigheden van Mallorca en dankt zijn bekendheid aan de componist Chopin, die hier enkele maanden van zijn leven in het Kartuizerklooster woonde. Tijdens de tweede excursie rijden we naar het noorden voor een bezoek aan Alcúdia, een stadje met middeleeuwse stadsmuren en een mooi stadhuis. Na een kleine wandeling door de nauwe straatjes zoeken we een schaduwrijke plek voor een picknicklunch. We rijden verder via Pollença naar Formentor. Voordat we terugrijden bezoeken we het klooster van Lluc, gesticht in de 13e eeuw. Dit belangrijkste bedevaartsoord van Mallorca heeft een prachtig interieur dat indertijd door Antoni Gaudí is gerestaureerd. Uw reisleiding zal verdere voorstellen doen voor een aantrekkelijke invulling van uw vakantie. Bijvoorbeeld een bezoek aan de beroemde grotten van Drach of een dagje naar de hoofdstad Palma de Mallorca met de beroemde kathedraal.

Hotel & omgeving

Green Garden Aparthotel

Wegens het succes van vorig jaar verblijven we ook dit jaar weer in een sfeervol aparthotel in het noordoosten van Mallorca op basis van all inclusive. Het gezellige centrum van Cala Ratjada met zijn levendige haven ligt op loopafstand. In de ruime tuin rondom het buitenzwembad van het hotel kunt u ontspannen in de Spaanse najaarszon. Het hotel heeft tevens een binnenzwembad. De appartementen en studio’s beschikken over tv, telefoon, airco, kitchenette, kluis, wifi en een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een ruim balkon.

Prijzen

Reissom
€ 1.750,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
studio alleengebruik € 245,-

Inbegrepen
• vliegreis Mallorca v.v.
• luchthavenbelastingen/brandstofheffingen
• bustransfers v.v
• All inclusive verzorging
• 2 busexcursies

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U vliegt rond de middag vanuit Rotterdam in ca. 2,5 uur rechtstreeks naar Palma de Malllorca. Aansluitend bustransfer van circa een uur naar uw hotel. Rechtstreekse terugvlucht naar Rotterdam in de middag.