Boetiek hotel BonAparte ****

Barchem – Gelderland

9-daagse reis

ma 15 t/m di 23 apr 2019

Reiscategorie Rustig

1.465,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

We hebben rond de Paasdagen een afwisselend en rustig programma voor u samengesteld. Bij aankomst krijgt u een lunch geserveerd en kunt zich de rest van de dag rustig installeren in uw hotelkamer en bijvoorbeeld de royale parktuin verkennen. De komende dagen heeft u voldoende vrije dagen om van de faciliteiten van het hotel te genieten. Daarnaast hebben we uiteraard een aantal leuke uitstapjes gepland. Om in de Paassfeer te komen, kunt u optioneel de Matthäus Passion bijwonen in de Sint-Gudulakerk in Lochem. Een andere keer maken we gezamenlijk een voorjaarstocht door het Achterhoekse coulisselandschap met een lunch onderweg. In Borculo treedt u de wondere wereld binnen van fossielen, mineralen, (reuze)kristallen en edelstenen in het Kristalmuseum. Eerste Paasdag blijven we ‘thuis’ en komt fluittist Paul Smithuis ons opzoeken voor een muzikaal optreden met zijn houten dwarsfluit. Aansluitend genieten we van het Paasdiner. Een dag later brengen we een bezoek aan Museum More in kasteel Ruurlo, waar het leven en werk van grootmeester Carel Willink centraal staat. In de nabijgelegen Oranjerie kunnen we een lichte lunch gebruiken. De reisleiding zal verder voorstellen doen voor het maken van facultatieve uitstapjes, zoals bijvoorbeeld naar Kasteel Warmelo, Cactus Oase in Ruurlo, bezoek aan stad Lochem of naar glasblazerij Martorell. Het wordt een fijne reis, waarbij gezelligheid, genieten en ook rust centraal staat.

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

Achter de gevel van een monumentaal pand uit 1870 gaat het sfeervolle BonAparte hotel schuil. Het ligt op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse berg in het oosten van Nederland, omgeven door lommerrijke velden, bossen en vennen. In het restaurant Le Défi en de brasserie kunt u smakelijke gerechten verwachten. Er is tevens een verwarmd binnenbad met sauna en solarium. De luxe hotelkamers beschikken over wifi, flatscreen tv, bureau en badkamer met inloopdouche en toilet.

Prijzen

Reissom
€ 1.465,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 300,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunch aankomstdag
• lunchpakket terugreis
• 2x daags thee en koffie in het hotel
• excursies volgens programma
• entreegelden

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes

Optioneel
• Mattaus Passion € 70,-

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.