Bilderberg Kasteel Vaalsbroek ****

Vaals – Limburg

8-daagse reis

di 16 t/m di 23 apr 2019

Reiscategorie - vitaal

1.699,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. De eerste dag kunt u heerlijk tot rust komen in de natuurrijke omgeving of het Spa & Wellness Centre Vaals. Hier kunt u dagelijks gratis gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna. Tegen betaling zijn massages en beautybehandelingen mogelijk. Na een vroeg driegangendiner, vol passie bereid door het team van chefkok Robert Levels, vertrekken we naar Theater aan het Vrijthof in Maastricht waar we in de Paasstemming komen met Bachs Matthäus-passion. Verder gaan we naar Aken voor een bezoek aan het Suermondt-Ludwig-Museum. U ziet hier prachtige beeldhouwkunst uit de 12e en 18e eeuw, een verzameling wandtapijten, een collectie goud- en zilverstukken en schilderkunst uit de 19e en 20e eeuw. Na de lunch brengen we een bezoek van de dom van Aken en de bisschoppelijke kerk. Limburgkenner Maria Bonten heeft op vrijdag een chic programma samengesteld naar Château Neercanne, het enige terrassenkasteel van de Benelux en schitterend gelegen in het glooiende Jekerdal. Russische tsaar Peter de Grote ging u voor in 1717. U krijgt hier een vorstelijke driegangenlunch voorgeschoteld in het sterrenrestaurant van Neercanne. Tijdens de paasdagen genieten we in het hotel van een overheerlijke paasbrunch en van de paasdiners, met de mooiste gerechten van de allerbeste, verse, biologische, lokale producten. Uw reisleiding zal tevens voorstellen doen voor facultatieve uitstapjes.

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

Vlakbij het Drielandenpunt in het Limburgse heuvellandschap van Vaals ligt een geweldig kasteelhotel; Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. U overnacht in de, op loopafstand van het 15-eeuwse kasteel gelegen, hotelvleugels. De stijlvol ingerichte hotelkamers zijn standaard voorzien van een televisie, kluis, gratis wifi, koffie-en theefaciliteiten en een minibar. De badkamer is uitgerust met een moderne inloopdouche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.699,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 270,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 1x 3-gangen lunch
• excursies volgens programma
• Matthaus-Passion (incl. vervoer)

Niet inbegrepen
• overige lunches
• facultatieve uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.