Bilderberg Kasteel Vaalsbroek ****

Vaals, Limburg

7-daagse reis
zo 21 t/m za 27 juli

Reiscategorie - vitaal

1.599,00

Dagprogramma

Programma

We starten ons programma na aankomst met een feestelijk bezoek aan ‘Andre Rieu op het Vrijthof’ in Maastricht. Wij hebben op het terras aan het Vrijthof mooie plaatsen voor u gereserveerd. U kunt onder het genot van een driegangendiner genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek. Na dit spetterende begin volgt een rustige dag om te genieten van de faciliteiten van het hotel en de natuurrijke omgeving. De dag erop brengen we een bezoek aan het Museum Vaals, een monumentale kloosterkapel met prachtige gebrandschilderde ramen en wand- en plafondschilderingen. Ook gaan we naar de beroemde glasblazerij aldaar. Meesterglasblazer Gerardo Cardinale demonstreert ons stapsgewijs de verschillende facetten van het glasblazen. Voorafgaand aan de lunch op het drielandenpunt hebben we vanaf de Wilhelminatoren in Vaals (er is een lift) een panoramisch uitzicht. Verder gaan we een dagje naar Aken met bezoeken aan het Suermondt-Ludwig-Museum, de dom en de bisschoppelijke kerk. Tot slot maken we een uitstapje met lunch naar Château St. Gerlach, oorspronkelijk gebouwd als klooster, gelegen bij het Limburgse kerkdorp Houthem. Aanvullend geeft Limburgkenner Maria Bonten op enthousiaste wijze een toepasselijke beeldpresentatie over onder meer Limburgse tradities.

Hotel & omgeving

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Limburgse heuvellandschap van Vaals. U overnacht in de hotelvleugels, op loopafstand van het naastgelegen 15e-eeuwse kasteel. Geniet van de natuurrijke omgeving en kom tot rust in het Spa & Wellness Centre Vaals. U kunt dagelijks gratis gebruik maken van het binnenzwembad, de sauna en de fitness en tegen betaling een heerlijke massage of beautybehandeling boeken. De stijlvol ingerichte hotelkamers zijn standaard voorzien van tv, kluis, wifi en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een moderne inloopdouche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.599,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 195,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 3 excursies met lunch
• entreegelden (excl. Museum Aken)
• terrasarrangement André Rieu op het Vrijthof + diner

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.