Best Western Premier Park Hotel & Spa ****

Bad Lippspringe – Duitsland

8-daagse Kerstreis

do 20 t/m do 27 dec

Reiscategorie Rustig

1.715,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Geniet in en om het Teutoburgerwald van een ‘aangekleed’ programma, te beginnen met kerstgebak en een welkomstcocktail. Van piano tot harp, er klinkt deze dagen veel muziek. Op 23 december zult u in de ‘Festsaal’ genieten van een kerstconcert en op 25 december wordt u ’s middags getrakteerd op een orgelconcert in Marienmünster. Het accent van de kerst in Duitsland ligt op 24 december. Het feest begint hier ’s middags met lekkernijen (kerstpunch met gebak) omlijst door viool- en pianomuziek. Nadien krijgt u een kerstbuffet aangeboden, waar volgens de traditie kerstgeschenken bij horen. De diners op de overige dagen worden uitgeserveerd. Vanzelfsprekend trekken we er met onze bus op uit om meer van de fraaie omgeving te zien. Hopelijk zijn de bossen en heuvels met een wit sneeuwkleed bedek. De bustochten voeren door de natuur, langs het kloosterslot Corvey en langs stadjes met de zo typisch Duitse vakwerkhuizen zoals Detmold, Höxter. We bezichtigen tevens het porseleinmuseum Fuerstenberg en de kerstmarkt in Paderborn, niet alleen bekend om zijn prachtige Dom, maar tevens een mooie winkelstad. Als het even kan zullen we op een van de dagen naar Arolsen rijden. Hier ligt het slot waar eens koningin Emma woonde. Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke kerstreis!

Hotel & omgeving

Hotel & omgeving

In het Teutoburgerwald, aan de voet van het Eggegebirge ligt het fraaie ‘Kurort’ Bad Lippspringe. Hier vindt u het Best Western Premier Park Hotel & Spa direct aan het Kaiser-Karls-Park en aan de wandelpromenade met winkels, terrasjes en Konditoreien. Het hotel, ruim van opzet, is zeer smaakvol ingericht en feestelijk versierd om de kerstsfeer extra cachet te geven. Alle hotelkamers zijn per lift bereikbaar en voorzien van tv, minibar, telefoon, bad of douche en toilet, föhn en een badjas. Bovendien is er een verwarmd zwembad (alleen per trap bereikbaar).

Prijzen

Reissom
€ 1.715,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 140,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch heen- en terugreis
• halfpensionverzorging
• 24, 25 & 26 december volpension
• hotelprogramma
• busexcursies
• kurtax en entree kuurpark

Niet inbegrepen
• overige lunches
• entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en naar het overstappunt in de omgeving van Arnhem gebracht. Na de lunch gaat u naar Bad Lippspringe. De terugreis verloopt op vergelijkbare wijze.