Bad Reuthe, Oostenrijk

Gesund Hotel Bad Reuthe ****

10-daagse reis
di 16 t/m do 25 juni 2020

Vitaal

Vitaal

2.065,00

Dagprogramma

Programma 

Vanuit Duiven rijden we via Zuid-Duitsland en universiteitsstad St. Gallen in twee dagen naar Bad Reuthe. In het Oostenrijkse stadje Schwarzenberg wordt ‘s zomers een Schubertiade, geheel in de geest van de naamgever Franz Schubert, georganiseerd. Naast Schubert klinkt muziek van de jubilerende Ludwig van Beethoven. Omgeven door het land met lieflijke bergen en glooiende weiden, luisteren wij naar twee concerten door befaamde musici. In Vorarlberg treft u op betrekkelijk korte afstand van elkaar totaal verschillende landschappen aan: glooiende heuvels met weidse vergezichten, bergen met besneeuwde toppen en daarnaast traditionele dorpen en stadjes. We maken kennis met de verschillende gezichten van de regio met leuke bus excursies. Bovendien krijgt u de Bad Reuthe card, waarmee u gratis gebruik kunt maken van openbaar vervoer en kabelbanen Melau en Bezau. Ons programma start in Bregenz, gelegen aan de Bodensee. Eventueel nemen we de kabelbaan naar top Pfänder. U heeft de tijd om wat rond te kijken of te genieten van de bedrijvigheid op het meer. Daarnaast bezoeken we Feldkirch, een gezellige stad met patriciërshuizen op de markt, het raadhuis en de dom St. Nikolaus met zijn moderne glas-in-loodramen. Het karakteristieke Zwitserse plaatsje Appenzell, met autovrije dorpskern, nodigt uit met fraai beschilderde huizen. Tot slot bezoeken we nog de Rheinfall bij Schaffhausen. Deze waterval, 150 meter breed en 23 meter hoog, is zeer indrukwekkend om te zien en onderstreept ons afwisselende programma.

Hotel & omgeving

****Gesund Hotel Bad Reuthe
Midden in het groen ligt het gesundhotel Bad Reuthe met veel toewijding gerund door de Familie Frick. Dit historische viersterrenhotel bestaat uit verschillende gebouwen. Het interieur wordt gedomineerd door natuurlijke materialen, warme kleuren en een fraaie lichtval. De keuken maakt voornamelijk gebruik van lokale ingrediënten. Diners worden uitgeserveerd. Voor zwemmen is het hele jaar door een verwarmd zwembad in de tuin. Alle zeer ruime comfortabele kamers zijn voorzien van een balkon en een badkamer met (inloop)douche.

Prijzen

Reissom
€ 2.065,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
1-persoonskamer € 90,-
2-pk alleengebruik € 475,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• overnachting incl. diner ontbijt heen en terugweg
• halfpensionverzorging
• afscheidsdiner terugreis
• busexcursies
• Bad Reuthe Card

Niet inbegrepen
• overige lunches
• entree- en vaargelden
• extra uitstapjes

Optioneel
Artemis Quartett 20 juni € 72,-
Schubertiade Liederabend met Brenda Rae 21 juni € 84,-
In verband met populariteit kunt u deze tickets uiterlijk tot 1 maart 2020 bijboeken.Na deze datum zijn tickets niet gegarandeerd.

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en naar het lunchadres in Duiven gebracht. Hier stapt u na de koffie over op de bus naar Bad Reuthe met onderweg een overnachting. De terugreis verloopt op vergelijkbare wijze.