Armação de Pêra (Algarve), Portugal

Hotel Holiday Inn ****

10-daagse vliegreis
vr 4 t/m zo 13 okt

Deze reizen hebben vertrekgarantie!

Reiscategorie Rustig

1.395,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Het Zuid-Portugese kustgebied is met name vanwege het klimaat een heerlijke vakantiebestemming. Aan deze kust ligt Armação de Pêra met z’n prachtige lange zandstrand en bijzondere ‘gouden’ rotsformaties. U kunt hier heerlijk van de Portugese zon genieten. Een strandwandeling maken, relaxen op een terrasje of de oude wijk met typisch Portugese winkeltjes en de overdekte markt bezoeken, u vindt het allemaal op loopafstand van het hotel. De ligging, in het midden van de Algarve, is ideaal voor niet te lange (facultatieve) excursies. Wellicht is er belangstelling voor een bezoek aan Albufeira en Faro. Ook een excursie door het bergachtige binnenland naar het dorpje Alte behoort tot de mogelijkheden. Het historische centrum met witgekalkte huisjes, sierlijke schoorstenen en kleurrijk geverfde kozijnen wordt getypeerd als het meest karakteristieke dorp van de Algarve. Bij goed weer is het leuk in te schepen voor een boottocht langs de prachtige rotsformaties van de kust. Ook interessant is een bezoek aan Loulé. Weekmarkten zijn ook altijd een attractie. U kunt aan de Algarve heerlijk luieren, maar er is ook meer dan genoeg te doen. Uw reisleiding zal voorstellen doen voor een verdere invulling van de reis.

Hotel & omgeving

Hotel Holiday Inn

Hotel Holiday Inn is al sinds 1992 een van de meest geliefde bestemmingen uit ons reisprogramma en voor velen zelfs reden om hier jaarlijks terug te keren. Het hotel (met lift) ligt direct aan zee. De lounges en het restaurant bieden een adembenemend uitzicht over het strand, de zee en rotsen. Het hotel heeft een buitenzwembad. De hotelkamers beschikken over verwarming/airco, telefoon, tv, kluisje, badkamer met föhn, toilet, douche-in-bad (zeezijde) of douche (landzijde). De kamers aan de zeezijde hebben tevens een balkon.

Prijzen

Reissom
€ 1.395,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 115,-
2-pk Zeezijde € 135,-
2-pk Zeezijde alleengebruik € 270,-

Inbegrepen
• vliegreis Faro v.v.
• luchthavenbelastingen/brandstofheffingen
• halfpensionverzorging
• bustransfer v.v.

Niet inbegrepen
• lunches
• uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer

U vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport per Transavia in ca. 3 uur rechtstreeks naar Faro. Aansluitend bus transfer van ca. een half uur naar uw hotel.